Yıldız Boksörlerimiz Hazır!

0
101

boks çalışma3Samsun’da yapılacak olan “Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası”nda ilimizi temsil edecek olan boksçularımız, şampiyona için hazırlıklarını tamamladı. Konu ile ilgili bilgi veren Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, sporcularının şampiyonadan başarı ile döneceklerine inandıklarını belirtti.

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, 1-7 Şubat tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasına, ilimizden farklı kategorilerde 11 sporcunun katılacağını söyledi. Şampiyona için sporcularımızın antrenörleri eşliğinde sıkı bir çalışma gerçekleştirdiğine işaret eden İl Temsilcisi Erdener; “Şampiyona hazır olan sporcularımız, bildiği üzere 2013 yılının son aylarından itibaren başlayan çeşitli kategorilerde Türkiye genelinde yapılan tüm turnuvalarda ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir. Samsun ilinde yapılacak olan bu şampiyonada da ilimizi yine başarılı şekilde temsil edeceklerdir. Samsun’dan başarıyla döneceklerinden eminim” diye konuştu ve tüm sporcularına başarılar diledi.

Şampiyonaya katılacak olan sporcular şöyle olacak: 46 kg Ali Ördek, 48 kg Kerem Demir, 52 kg Halit Şanverdi, 54 kg Ali Can Çatal, 60 kg Ali Aziz Kısaoğlu, 63 kg Hüseyin Kısaoğlu, 66 kg Hakan Demir, 70 kg Uğurnur Aydın, 75 kg Ali Karataş, 80 kg Ali Kanlı, +80 kg Salih Fırıncıoğulları.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here