Yıldırım; “Sınırda Terörü Bitiren Türk Ordusu, Mavi Vatanı da Savunacaktır”

0
95

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım; “Sınırda Terörü Bitiren Türk Ordusu, Mavi Vatanı da Savunacaktır”

Vatan Partisi, Mavi Vatanın savunulması için İskenderun’dan sonra Kırıkhan ilçesinde de “Mavi Vatan Geleceğimizdir” çalışmasını yaptı. Kırıkhan’da çalışmalara Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, İlçe Başkanı Gönül Gökkan Kurtul ve yöneticiler katıldılar.

Kırıkhan’daki çalışmalarda “Mavi Vatan Geleceğimizdir” afişleri esnafın camlarına asılarak, esnaftan, Mavi Vatana sahip çıkılması ve askerimizin yanında saf tutulması istendi.

“Türk Ordusu güney sınırlarımızda nasıl terörü bitirdi ise Mavi Vatan savunmasında da gereğini yapacaktır” diyen Yunus Özgür Yıldırım; “Esnafımız, Mavi Vatan çalışmalarımız için teşekkür ettiler. Türk Ordusunun Vatan savunmasındaki büyük hareketini sonuna kadar desteklediklerini belirtiyorlar. Ancak milletin Türk Ordusunun Vatan savunmasındaki hareketinin, milli bir mesele olarak değerlendirilmesini istediler. Mavi Vatanın, kara topraklarımız gibi önemli olduğunu ve emperyalist saldırıları ancak birlik olursak, yenebileceğimizi ifade ettiler” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi İlçe Başkanı Gönül Gökkan Kurtul, çalışmalarda esnaftan sıcak ilgi gördüklerini ancak salgın hastalık yüzünden esnafımızın işi iyi gitmediğini kaydederek; “Ekonomik zorluklar içinde olduklarını gördük ve anlattılar. Nasıl Vatan savunmasında kararlı tutum alınıyorsa, esnafa ekonomik anlamda da destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Biz milletimize söz verdik, üretim devrimi ile sorunlarını çözeceğimizi söyledik. Üretimin sürmesi son derece önemlidir. Bunun çözümü noktasında Vatan Partisi çalışmalar yürütmektedir. Esnafımızın zorlukları aşması için elimizden geleni yapacağız. Biz birlik olursak; ne toprağımızı ne de denizlerdeki hakkımızı elimizden alamazlar” dedi.

Vatan Partisi İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, ‘Mavi Vatan Geleceğimizdir’ çalışmalarına ara vermeden diğer ilçelerde de sürdüreceklerini söyledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here