Yenihayat; “Kazanarak Yola Devam Etmek İstiyoruz”

0
15

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Lider İskenderunspor, Mehmet Kurt Tesislerinde Silahtaroğlu Vanspor FK maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Vanspor hazırlıkları sırasında yaptığı değerlendirmede Criptoswaps Zonguldak Kömürspor maçının bir iş kazası olduğunu bu hafta oynanacak maçtan galip gelerek yola devam etmek istediklerini kaydetti.

Oyunun dengede giderken şahsi hatalar sonunda iki gol yediklerini ifade eden Yenihayat; “Biz bu kayıpları elbette ki hesaplıyoruz. Maçlardan sonra değerlendirmeler yapıyoruz. Kazansak da kaybetsek de neleri eksik yaptık, neleri iyi yaptık, eksik tarafları nasıl geliştirebiliriz veya iyi yaptığımız şeyleri daha yukarı nasıl çıkarabiliriz, tüm bunların analizini yapmaya çalışıyoruz.

Kapalı Savunmaları Açmak Zor

Bu haftaya kadar rakiplerimiz kapalı savunma yaptılar ve kontra atak planlarıyla oynadılar. Kapalı savunmaları açmak da bazen sadece biz değil dünya genelinde bütün takımlar zorlanıyor. Biz yeni kurulan bir takımız, çalışmalarımıza devam ediyor, kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Ligde bütün maçlarını kazanan takımın olmadığına da işaret Yenihayat; “Zor bir lig oynuyoruz, geçen seneye göre. Yeni oyuncularımız var. O maç geride kaldı. Nasıl ki diğer beş kazandığımız maç geride kaldıysa, bu kaybettiğimiz maç da geride kaldı.

Fırsat Maçına Çıkacağız

Önümüzde Cumartesi günü oynayacağımız Van maçı var. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Elbette ki kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hafta sonu da bizim için fırsat maçı. Bu talihsiz maçlardan sonraki her maçı fırsat maçı olarak görüyoruz. Hafta sonu iyi bir sonuçla kazanmak istiyoruz. Ondan sonra yoğun bir haftaya giriyoruz, kazanıp yolumuza devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

TFF 2. Lig’in yedinci haftasında Yeni Hatay Stadyumunda oynanacak olan Vanspor FK müsabakasının başlama saati ise 19.00 olarak belirlendi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here