Yeni Sanayi Sitesine MEBESE Sistemi

0
116

sanayi-mobeseAntakyalı Oda Başkanları Bakan Ergin’i Ziyaret Etti

İstanbul Hatay Günleri dönüşü Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (HESOB) Başkanı A.Kadir Teksöz, Antakya Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Ali Kanlı ile Mobilyacılar Odası Başkan Yardımcısı M. Şakir Batmaz ile birlikte Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i makamında ziyaret ederek Hatay’la ilgili konularında fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan HESOB Başkanı Kadir Teksöz; “Netice itibariyle, Antakya Yeni Sanayi Sitesinde MOBESE Sistemine kavuşturulması için bu konuda İç İşleri Bakanı Muammer Güler’i arayarak en kısa süre içerisinde MOBESE’nin Yeni Sanayi Sitesine yapılması kararlaştırılmıştır. Bu yatırım, yaklaşık 700.000 TL’lik bir yatırımdır.

Ayrıca, Narlıca’ya yapılacak olan Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesinin Hızlandırılması konusunda Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat Ergün aranmış ve kısa bir süre içerisinde ihalesinin yapılacağı müjdesi alınmıştır. Projesi devam eden Ayakkabıcılar Sanayi Sitemizin de ödeneği çıkartılmış proje teslim edilir edilmez ihalesinin yapılacağı sözü alınmıştır.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odasının önderliğinde yapılacak olan ve HESOB’un da ortak olduğu Mobilya Ortak Kullanım Atölyesi için görüşülmüş ve projenin temeli atım törenin hızlandırılması talebimiz istişare edilmiş ve gerekli görüşmeler yapılmıştır. Bu konuda yakın bir tarihte ihalesiyle ilgili Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hikmet Çinçin bir açıklamada bulunacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here