Yeni Başkan Seyfi Dingil Görevi Devraldı

0
115

devir-teslim1“İşini Savsaklayanları Affetmem”

30 Mart yerel seçimler sonunda İskenderun Belediye Başkanlığını kazanan Seyfi Dingil, geçtiğimiz hafta sonu ilçe seçim kurulundan aldığı mazbata ile görevine başladı. Belediye binası önünde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Dingil, belediye çalışanlarına gönderme yaparak, “İşini savsaklayan şovenist davrananları affetmem” dedi.

Belediye binası önünde kalabalık halkın katılımı ile gerçekleştirilen devir teslim töreninde ilk söz alan eski Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Türkiye Cumhuriyeti ve İskenderun hepimizin ortak paydasıdır. Bugün itibari ile belediye başkanlık görevini Seyfi Bey üstlendi. Kendisine başarılar diliyorum. 5 yıl boyunca halka hizmet hakka hizmet olarak bu görevi yaptım. Kimseyi ötekileştirmeden bu görevi yaptım ve sanırım bunda da başarılı oldum. Görevi iç huzurla teslim ediyorum. Bu kutsal görevde Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

devir-teslim2

Hiçbir ayrım yapmadan hakkaniyet ve adaleti sağlayacağını söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun’da demokratik bir seçim yapıldı. Seçimlerin sonucunda kazanan İskenderun olmuştur. Ben Sayın Yusuf Civelek’e İskenderun’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde bundan sonra gece gündüz demeden halkımıza hizmet için çalışacağız. İskenderun’u sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda canlandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu halk hizmetin en güzelini hak ediyor. Ben Ak Parti adayıydım ama şimdi İskenderun’un Belediye Başkanıyım!

İskenderun’a beş belde 11 köy bağlandı. Bağlanan yeni yerlerle birlikte entegre olup İskenderun’un en ücra köşesine kadar eşit hizmet gidecek. Belediye çalışanları halkın hizmetinde olacak. İşini en güzel yapanlarla yolumuza devam edeceğiz. İşini savsaklayan şovenist davrananları ise kusura bakmasınlar affetmem! Burası halkın belediyesidir. Kapımız ve gönlümüz 24 saat açık olacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here