GAZETELERİN BUGÜNKÜ
1. Sayfaları İçin Seçiniz

 

05.09.2008
Hatayspor Lige İyi Bir Başlamak İstiyor
Ramazanda Beslenmenize Dikkat Edin
İskenderun’da Lise Sıkıntısı Var!
Vali Miroğlu; “Derslik Açığıyla İlgili Çalışmalarımız Devam Ediyor”
Fitre Miktarı Günlük 6 YTL
Kent Gündemine Kısa Bakış!
Korsanla Mücadele Sürüyor!
Motosiklet Kazasında 1 Yaralı
Sınır Ötesi Bayramlaşma, Bayramın 1. Günü Başlayacak
‘Olumsuzluklara Rağmen İhracatta Artış Sürüyor’
Gaz Kaçıran Tüp Alev Aldı!
Balıkçı Umduğunu Bulamadı!

[ Haber Arşivi ]

 Atatürk Diyor ki:
Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür.
 Bu Gün:
Öyle kaba insanlar vardır ki ayı onların yanında centilmen sayılır.
 Bu Dakika:
Hiç kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamaz....







Magazin: Süme, Gazetecileri Konuk Etti!
Tarih: 24.06.2008 Saat: 10:49 Gönderen: iskenderungazetesi

Turizm beldemiz Arsuz, okulların kapanması ve öğrencilerin sınavlarının da tamamlamasıyla birlikte yaz sezonunu açtı. Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, İskenderun’daki gazeteciler ve yakınlarını Arsuz Halk Plajında konuk etti ve bölgenin doğal güzelliğini denizden kıyıya bakarak da anımsattı.
Gazetecileri haber için değil, ‘dinlenme ve tatil yapmaları’ için bir gün süreyle Arsuz’da misafir ettiklerini belirten Belediye Başkanı Süme, bir soru üzerine beldede yaptığı hizmetin yöre halkı tarafından bilindiğini, halkın istemesi ve partisinin de kendisini aday göstermesi halinde, bir dönem daha belediye başkanlığını düşündüğünü söyledi.
Gazetecilerin Arsuz Halk Plajında denize girip, tekneyle belde kıyılarının gezdirildiği etkinlik, çok sayıdaki haberci ve yakınını mutlu etti.
CHP Olarak Her Zaman Yerel Basının Yanındayız!
Düzenlenen etkinlikte kısa bir süre, gazetecilerle bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Abdülaziz Yazar da, medyanın Kamu İhale Kanununda değişiklik yapılarak, yok edilmeye çalışıldığını söyledi.
CHP olarak her zaman yerel basının yanında ve bu işin peşini bırakmayacaklarını da kaydeden Yazar, değişiklik yapılması düşünülen kanunun yasalaşmasının yerel basının sonu olacağını ve bunu da tasvip etmediklerini belirtti. Türkiye’de büyük medya kuruluşlarının hükümeti desteklediğini ancak yerel basının zorluklarla ayakta durduğunu vurgulayan Yazar; “Yerel basın yok edilmek isteniyor. Ak Parti hükümeti bunu yapmak istiyor. Çünkü yerel basın tamamen tarafsızdır. Bunu yok etmenin tek yolu resmi ilan haklarını ellerinden almaktır” şeklinde görüş ortaya koydu.
Gerçek anlamda gazeteciliği yerel basının yaptığını ve kendilerinin yerel basının her zaman yanında olduklarını söyleyen yazar; “Eğer kanun yasalaşırsa parti olarak mahkemeye başvuracağız. Böyle bir şeyin yaşanmasını tasvip etmiyoruz. Aksi halde yüzlerce gazeteci işsiz kalacak. CHP olarak yerel basınımızı sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.









 
· Daha fazla Magazin
· Haber gönderen iskenderungazetesi


En çok okunan haber: Magazin:
İskenderun.org’dan Şiir Yarışması

Ortalama Puan: 0
Toplam Oy: 0

Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü


 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 Bu Haberi Arkadaşına Gönder Bu Haberi Arkadaşına Gönder

İlgili Konular

Magazin

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.


© İskenderun Gazetesi İskenderunda Kurulan ilk Günlük Siyasi Gazete
Tüm Hakları Saklıdır.
En iyi Çözünürlük 1024x768
Web Stats


Copyright © Francisco Burzi | PHP Nuke | GPL | License | Tasarım ve Kod Edit: Mustafa Yaşar ÖZKAN (BayMyO)

Tasarım : BayMyO