Vergi Haftasında Öğrencilere Yarışma

0
325

Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, 25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 24. Vergi Haftası etkinlikleri içerisinde ilkokul (1.2.3.4 Sınıflar) öğrencileri için; Resim, Ortaokul (5.6.7.8 Sınıflar) öğrencileri için Şiir, Lise ve dengi okul öğrencileri için Afiş ve Kompozisyon yarışmaları düzenledi.

Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa yapılan yarışmaların 81 ilde düzenlendiğini söyleyen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kâzım Karaca, amaçlarının, küçük büyük herkese vergi bilincini aşılamak olduğunu, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Notebook, Dijital Fotoğraf Makinesi ve MP 4 Müzik çalar armağan edeceklerini belirtti.

Ayrıntılı bilgilerin www.vergibilir.gov.tr’den alınacağını da sözlerine ekleyen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kâzım Karaca; “Bütün personelimize vergi haftasında ve her zaman çok büyük görevler düşecektir. Bu nedenle personellerimiz ve biz idareciler 7’den 77’ye verginin ne olduğunun nerelere harcandığını kısaca verginin ülke ekonomisindeki yerini anlatacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here