Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Beşir Baysoy, İSÇEİD’i Ziyaret Etti

0
261

“Emekliler Bu Ülkenin Büyük Değerleridir”

Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Beşir Baysoy, İskenderun Demir Çelik Çalışan ve Emekliler Derneğini ziyaret etti. Baysoy ziyarette, İSÇEİD Başkanı Nurullah Er ve yöneticilerin sorunları ve önerilerini dinledi, hem de Vatan Partisinin emeklilerle ilgili projelerini anlattı.

İntibak yasası çıkarılması ve emeklilerin mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini savunan Nurullah Er; “Emekliler kahve köşelerinde bir bardak çaya muhtaç duruma getirilmemelidir” diyerek, önümüzdeki dönemde bütün siyasi partilerle emekliler için görüşmeler yapacaklarını belirtti.

Emeklilerin sahipsiz olmadığını kaydeden Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Beşir Baysoy da; “Vatan Partisi, emeklilerimize pranga vuran emperyalist talimatları yırtıp atacak, özelleştirmeci hükümetlerin zulmüne son verecek. Tüm emeklileri kapsayan intibak yasası çıkaracak, maaşlar arasındaki uçurum ortadan kaldırılacak. ‘Emekli maaşını hesaplama yöntemini düzenliyoruz’ uydurmasıyla çalışırken alınan maaşın % 70’inin gasp edilmesine, son verecek” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi iktidarında, çalışma yeteneğini yitirmiş yaşlıların, devlet güvencesi altında olacağını belirten Baysoy; “Yaşlıya destek modelleri güçlendirilecek, yeterli sayıda ve yeterli kapasitede yaşlı bakım yurtları açılacaktır. Sokakta yatan kimse kalmayacak, evsizler devletin koruması altına alınacaktır. Banka promosyonu denilen, emeklinin hakkıdır. Emekli maaşından kazanç sağlayan bankaların, bedelini düzenli olarak ödemesi sağlanacak. Sağlık ücretsiz olacak, emeklilerin de muayene, tedavi ve ilacından para alınmayacak” diyerek emeklilerin ilerleyen yaşlarında mutlu yaşayacaklarını ifade etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here