Vatan Partisi Adayı Baysoy, Seçim Çalışmalarını Yoğun Bir Şekilde Sürdürüyor

0
174

Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkanı Beşir Baysoy, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun şubesini ziyaret etti.

Toplumun sorunlarını çözmede, toplumun örgütlendiği kitle örgütlerinin büyük önem arz ettiğini kaydeden Baysoy, Vatan Partisinden adaylığı açıklandığından bu yana bu yapıları ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Bu kapsamda Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen ve partisinin projelerini paylaşan Baysoy; “Bugün Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin (TEMAD) İskenderun şubesini ziyaret ettim. Halkın sorunlarını, iç ve dış politikaları ve İskenderun için yapacağımız projeleri anlattık. Aynı zamanda emekli astsubaylarımızın sıkıntıları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Türk silahlı kuvvetlerinin değerli mensupları ile fikir birliğinde olmak bizi mutlu etti” diye konuştu.

TEMAD İskenderun Şube Başkanı Kazım Çakır da, TSK’nin bel kemiği olduklarını ve vatan savaşında şehitler verdiklerini belirterek; “Vatan Partisi İskenderun belediye başkan adayı Beşir Baysoy bizi ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Vatan Partisinin, TSK’ye ne kadar değer verdiğini biliyoruz. Seçim yarışında başarılar diliyoruz” dedi.

Vatan Partisi belediye başkan adayı Beşir Baysoy daha sonra, Kitap Otağı Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç’ı da ziyaret etti. Baysoy; “Eğitime ve milletimizin aydınlanmasına biz önem veriyoruz. Bu anlamda belediye başkanı olduğumuzda belediyenin halkımız başta olmak üzere, her yaşta insanımızın eğitilmesi için kütüphaneler, eğitim yuvaları açacağız. Sistem partilerinin toplumu tarikatlar ve cemaatlerle yönetirken, biz Mustafa Kemal’in ilkeleri doğrultusunda yöneteceğiz. Parasız eğitim projemizi yerel de uygulayacağız” dedi. Kitap Otağı Yayınevi yayın yönetmeni Alkaç da, eğitimin ve aydınlanmanın önemine dikkat çekerek, Beşir Baysoy’ya çalışmalarında başarılar diledi ve ziyareti için teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here