Vali Doğan’dan Ramazan Ayı Mesajı

0
23

Hatay Valisi  Rahmi Doğan, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İslam Âlemi’nin özlemle beklediği, başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyet daha da artmaktadır. Ramazan; paylaşmak, paylaşarak çoğalmak demektir. Hiç şüphesiz Ramazan ayının manevî atmosferi, yapılan yardımları da bereketlendirmektedir.

Covid-19 salgını sebebiyle sıkıntılı günlerin yaşandığı bu süreçte alınan tüm tedbirlere uyalım ve zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Ramazan ayında sevdiklerimizle sofralarımızda buluşamasak da ihtiyaç sahiplerini sevindirmeyi unutmayalım.  

Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Müslüman âleminin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayını tebrik ediyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here