Vali Doğan Hatay Stadyumunda İncelmelerde Bulundu

0
51

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatayspor Yönetimi ile çim serme ve koltuk montajı aşamasına gelen, 25 Bin seyirci kapasiteli Hatay Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen programda, yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek Hatayspor’un maçlarını kendi stadında oynaması için büyük çaba sarf eden Vali Doğan; “Süper Lig’e çıkan Hatay sporu tebrik ediyoruz. Yöneticisinden teknik direktörü ne sporcusundan Hatay halkına kadar herkesi tebrik ediyorum. Bu sene Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Takım şu anda Erzurum’da çalışıyor hazırlıklarını yapıyor, arkadaşlar bir taraftan da transfer çalışmalarını devam ettiriyor.

Takımın yeni yuvasını hazır hale getirmek için Gençlik Spor Bakanlığı ve Valilik olarak biz de büyük bir gayret içerisindeyiz. Malum stadın kaba inşaatı bitmişti, çim ve koltuklarla ilgili kısmını Gençlik ve Spor Bakanımız, valiliğimize yeterli ödeneği gönderdi, valilik olarak biz de ihalesini yaptık. Sizlerin de gördüğü gibi çok ciddi bir çalışma var, bu çalışma sadece gündüz değil gece de devam eden bir çalışma.

Eylül ayının ilk haftasına inşallah burasını hazır hale getireceğiz ancak malum çimin yetişmesi ve futbol oynanabilir hale gelmesi açısından belli bir süre beklenmesi gerekiyor. Ancak fikstür buna uygun, federasyonla da görüşüldü, federasyon bizim ilk iki maçımızı deplasmana verecek daha sonra milli maç arası var. Dolayısıyla 5 haftalık bir vaktimiz oluyor. Eğer eylül ayının ilk haftasında burayı hazır hale getirirsek kasım ayının ilk haftası veya ekimin son haftası gibi maçımızı da burada oynamış olacağız.

Koltukları gördüğünüz gibi bordo-beyaz Hatayspor’un renklerine uygun, bordo ağırlıklı bir seçim yaptık.  Kontrast oluşması düşüncesi ile beyazı da kullandık,  bu kısımda beyaz koltuklarla Hatayspor yazacak ve büyük çoğunluğu yüzde doksanı bordo olacak. Karşı tarafta protokol türbinleri ve localar var onların da seçimleri yapıldı. İnşallah takım yeni yuvasına yeni sezonda burada başlayacak. Ben nice başarılara, nice galibiyetlere bu sahada ulaşmayı diliyorum” dedi.

Vali Doğan’a incelemelerde,  Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan, Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here