Uyuşturucuya Geçit Yok!

0
36

Emniyet Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İskenderun ve Defne’de ikamet ve üst araması gerçekleştirdi. Aramalarda, Hint Kenevirinin yanı sıra yaklaşık 40 gram esrar ele geçirildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, M.S. isimli bir şahsın İskenderun Denizciler Mahallesinde yaşadığı yerde ve üst aramasında; 21 gram esrar, boyları 100 cm ile 130 cm arasında değişen 14 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.S. isimli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Defne’de İkamet Araması…

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmaların bir diğeri de Defne’de idi. Bu kapsamda M.A.A. ve N.Y. isimli şahısların Defne Harbiye Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada; boyları 30 cm ile 250 cm arasında değişen 18 kök Hint keneviri, 18.07 gram kubar esrar, 1 adet metal esrar öğütme aparatı ele geçirildi.

Bu olayla ilgili olarak da şahıslar hakkında TCK 191. maddeden ve 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM)’ten adli işlem yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here