Uyuşturucu Madde Operasyonlarında 5 Gözaltı

0
11

Emniyet Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde yapılan operasyon ve çalışmalarda; metamfetamin, toz esrar, captagon ve özel reçeteye tabii hap ele geçirilirken, olaylara adı karışan 5 kişi gözaltına alındı.

İskenderun Otoban gişelerinde durdurulan H.Ç. adlı şahsın yönetimindeki ticari takside yapılan aramada Ş.K.’ya ait valiz içerisine gizlenmiş vaziyette 1 kilo 241 gram metamfetamin ele geçirildi.

Reyhanlı Bahçelievler Mahallesinde ise park halinde bulunan araç içinde ve üst araması gerçekleştirildi. O.E. ile H.Ş. isimli şahısların yapılan üst aramasında; 0,23 gram toz esrar, 20 adet captagon ele geçirilirken, olayla ilgili olarak Ş.K., H.Ç., O.E. ile H.Ş. hakkında TCK 188. maddeden adli işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Dörtyol’da Arama ve Operasyon

Öte yandan, Dörtyol’da da arama ve operasyonlar gerçekleştirildi. Bu kapsamda S.A.’nın yapılan üst aramasında ve Dörtyol Numune Evler Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada; 45 gram metamfetamin, 20 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet özel reçeteye tabii hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak S.A. hakkında Türk Ceza Kanunu (TCK) 188. maddeden adli işlem yapıldı ve adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here