Uygun AVM İskenderunluların Hizmetine Açıldı

0
442

Ülke genelinde pek çok şubesiyle uzun yıllardır hizmet veren Uygun AVM, İskenderun’da 83. Şubesini hizmete açtı.

Hediyelik eşya, ev eşyası ve zücaciye alanında İskenderunluların hizmetine giren Uygun AVM, ismine yakışır şekilde uygun fiyatlarıyla dikkat çekti.

Çay Mahallesi Emniyet Müdürlüğü Karşısı Ramada Otel Yanında Seron Rezidans’ta hizmete açılan Uygun AVM İskenderun açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, kalabalık halk topluluğu ve birçok davetli katıldı.

Açılış töreninde kurdeleyi kesen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye genelinde faaliyet gösteren firmanın 83. Şubesini İskenderun’a açan Uygun AVM sahipleri Seyfettin Çildavul ile Ferit Savaş’a yatırım ve istihdama katkılarından dolayı teşekkür edip bol kazançlar, hayırlı işler temennisinde bulunurken Uygun AVM’nin de İskenderun’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılışa özel fiyatları duyan vatandaşların akın ettiği, herkese, her keseye uygun kaliteli ürünlerin sergilendiği Uygun AVM İskenderun mağazasında eviniz ve işyeriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürün çeşitlerine ekonomik fiyatlarla sahip olabileceksiniz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here