Ünlü; “Eğitim ve Sosyal Tesislerini Yeniden Ayağa Kaldırmak İstiyoruz”

0
56

TMO Başmüdürü Suat Ünlü’den Gazetemize Ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) İskenderun Şubesi bir diğer adıyla TMO Hatay Başmüdürlüğü’nün çalışkan, başarılı ve bir o kadar güler yüzlü Başmüdürü Suat Ünlü, İskenderun Gazetemizin idarehanesine nezaket ziyaretinde bulundu. Gazete Ailesi olarak büyük memnuniyetle ağırladığımız Başmüdür Ünlü İskenderun Gazetesi’nin ilk nüshasını da dikkatle inceledi.

Gazete İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve gazete kadrosuyla sıcak bir sohbet gerçekleştiren Başmüdür Ünlü, İskenderun Gazetesi ziyaretinde kısaca İskenderun ve bölge adına yapılan ve etkin çalışma faaliyetlerden söz etti.

Çalışmalarında dinamizme ehemmiyet verdiğini kaydeden Ünlü, koltukta oturan bir müdürlük profiline her zaman karşı çıktığını, beraber çalıştığı isimlerin de etkin bir çalışma içinde olmalarını istediğini kaydederek, İskenderun’daki görevine başladığından bu yana yaptıklarını ve bundan sonra da yapmak istediklerini anlattı. Müdür Ünlü, çalışma arkadaşlarıyla birlikte sahada çalışmalar yaparak ofisin daha üst seviyelere nasıl çıkarılabileceğinin formüllerini aradıklarını da sözlerine ekledi.

Başmüdür Ünlü, şu anda atıl durumda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Hatay Başmüdürlüğüne bağlı Eğitim ve Sosyal Tesisler yerleşkesini de yeniden ayağa kaldırmak istediklerini, bunun için de girişimlere başladıklarını kaydetti.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Hatay Başmüdürü Suat Ünlü, ziyaretinde İskenderun Gazetesi’nin ilk nüshasını da dikkatle inceledi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de ziyaretinde TMO Laborantı Fuat Kaya’nın eşlik ettiği TMO Hatay Başmüdürü Ünlü’ye, güzel sohbet ve nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti ve şükranlarını sundu.

Ziyaret esnasında TMO Hatay Başmüdürü Ünlü’yü, Rızkullah Terbiyeli’nin yanı sıra İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli, Yayın Koordinatörü-Köşe Yazarı Doğan Süslü ve Editör Helga Terbiyeli ağırladılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here