Umutlar İzmir’e Kaldı!

0
6

TFF 2. Lig Play-Off Grup Finalinde karşı karşıya geldiğimiz Bucaspor 1928’e 3-1 mağlup olarak tur umudumuzu İzmir’e bıraktık…

TFF 2’ci Ligde gözünü 1’ci Lige diken Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, Play-Off Grup Finalinde karşı karşıya geldiği Bucaspor 1928’e 3-1 mağlup oldu. İstanbul Pendik Stadında ağırladığımız rakibimiz Bucaspor 1928, 80. dakikadan sonra bulduğu gollerle ikinci maç için büyük avantaj yakaladı. İskenderunspor’umuz da tur umudunu İzmir’deki maça bıraktı.

Mustafa Kürşat Filiz, Aleks Taşçıoğlu ile Kemal Yılmaz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada konuk ekip Bucaspor’un gollerini 21. dakikada Erhan Çelenk, 82. dakikada penaltıdan Mehmet Fuat Gölbaşı, 86. dakikada da Ahmet Arslan attı, Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor’un tek golünü ise 45+3. dakikada penaltıdan Nadir Çiftçi kaydetti.

Yoğun taraftar desteğine rağmen Bucaspor 1928’e 3-1 mağlup olan Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’umuz, Play-Off Finali için umutlarını İzmir’de oynanacak olan rövanş karşılaşmasına bıraktı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here