Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Saygıyla Anıldı!

0
62

Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadelenin eşsiz kahramanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci sene-i devriyesi münasebetiyle çelenk sunma törenine tertip edildi.

10 Kasım 2020 günü Saat: 09.00’da Atatürk Anıtında icra edilen tören esnasında; İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunulması akabinde Cumhuriyetimizin kurucusu ve Milli Mücadelemizin Büyük Önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına binaen 2 dk. saygı duruşunda bulunularak, ardından hep birlikte İstiklal Marşımız okundu.

Daha sonra Atatürk Haftası dolayısıyla gerçekleşen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından ödülleri verilerek, tebrik edildi.

Törene, İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, gazilerimiz, belediye meclis üyeleri, kutum ve kuruluş temsilcileri, siyasi partiler de katılım gösterdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here