Üçüncü Ligde Cumartesi Mesaisi!

0
55

Spor Toto 3. Ligde 7. hafta karşılaşmaları 13 Ekim Cumartesi günü oynanacak. 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler de belli oldu. 1. Gruptaki temsilcimiz Erzin Belediyespor, Ergene Velimeşespor’u konuk edecek, Payasspor ise Grup lideri olan Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Payasspor, Cumartesi günü (bugün) oynayacağı Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu sahalarında Kocaelispor’a 2-0 yenilerek taraftarları çok üzdüklerini kaydeden Teknik Direktör Seçkin, Bayburt deplasmanına iyi hazırlandıklarını belirterek; “Grup Lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor ile yapacağımız maç bizim için yine kritik maçlardan birisi olacak. Klasmanda daha aşağılara düşmemek için şiddetle puana ihtiyacımız var. Grup lideri ile yapacağımız maçtan puan veya puanlar çıkartmanın hesabı içindeyiz. İnşallah kente puanla döneceğiz” şeklinde konuştu.

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki temsilcimiz Erzin Belediyespor ise yine bugün, sahasında Ergene Velimeşespor’u konuk edecek. Geçen hafta sonu Gebze deplasmanından 1 puan alarak dönen Erzin ekibi, bugün de Ergene Velimeşedpor’u eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Turuncu-Beyazlı ekibin taraftarları da bu maça ilgi gösteriyor. Erzin Belediyespor’un vefalı taraftarı tribünde yerini alarak takımına yine büyük destek verecek.

Spor Toto 1. Ligdeki temsilcimiz Hatayspor’un Milli Maç arası nedeniyle maç yapmayacağı haftanın programı şöyle olacak: >>>

Erzin Belediyespor-Ergene Velimeşespor

13 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 14.00

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Yusuf Aydın, Mehmet Mithat Levent, Mustafa Yüksel

Bayburt İl Özel İdare Gençlik Ve Spor-Payasspor

13 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 14.00

Bayburt Genç Osman Stadı

Levent Balcı, Fatih Deveci, Murat Yanat

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here