Türk Eximbank İskenderun İrtibat Ofisi Yarın Açılıyor

1
188

Türk Eximbank İskenderun İrtibat Ofisi 22 Ocak 2019 Salı günü (yarın) açılacak. Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) İskenderun İrtibat Bürosunda açılacak olan Türk Eximbank İskenderun Ofisi ile ilgili açıklama yapan AKİB Koordinatör Başkanı Ali Uğur Ateş; “İskenderun bölge ihracatının en önemli noktalarından biri. İskenderun’un tek başına ihracatı bir milyar doları aşıyor, biz bu rakamı çok daha yukarılara çekmek istiyoruz. Buradaki ihracatçılarımızın finansman ihtiyacının daha kısa sürede sağlanabilmesi için İskenderun’umuza da bir irtibat ofisi açılması çok önemli ve stratejik bir adım oldu. Tüm ihracatçılarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ın da katılacağı açılış töreni sonrasında Yıldırım tarafından ihracatçılara “İhracatın Finansmanında Türk Eximbank” konulu bir seminer de verilecek.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri İskenderun İrtibat Bürosu Mareşal Çakmak Cad. Nadide Apt. No:38 Zemin Kat adresinde yarın 16.30’da gerçekleştirilecek açılış sonrası Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda ‘İhracatın Finansmanında Türk Eximbank’ konulu seminer verilecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

1 YORUM

  1. İskenderun ofisinin açılışı sonrası sayın genel müdürümüz Adnan Yıldırım Beyin seminerini, canlı olarak internet üzerinden takip edebileceğiniz bir sosyal paylaşım platformu yada adresi varmı…varsa bildirilmesini rica ederim…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here