Tosyalı; “Sanayi Kavşağına İniş Rampası Yapılacak”

0
74

Başkan Fatih Tosyalı’dan Trafiği Rahatlatacak Bir Müjde Daha

İskenderun’un sorunlarını yakından takip ettiklerini kaydeden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tayfur Sökmen Bulvarından sanayi kavşağı tarafına battı-çıktıya giriş rampası yapılacağını, kararın Büyükşehir Belediyesi meclisinde görüşüldüğünü söyledi.

Halkın talepleri ve kentin sorunları ile yakından ilgilenen Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun’da kentin önemli sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun bir gayret gösteriyor. İskenderun’da Pac meydanında ve diğer bölgelerde yapılan ek çalışmalarla trafiği rahatlatma girişimlerini sürdüren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Meclisinde önemli bir kararı daha gündeme aldırdı.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nden ek madde olarak geçen ve kabul edilen karar sonrasında Tayfur Sökmen Bulvarından sanayi kavşağı tarafına battı-çıktıya giriş rampası yapılacağı belirtildi.

HBB’de kabul edilen ve kısa bir süre sonra ihaleye çıkacak olan giriş rampasının İskenderun trafiğini rahatlatacağını söyleyen Tosyalı; “Hatay Büyükşehir Belediye meclisinde yapmış olduğum girişimler neticesinde meclis gündemine ek madde olarak aldırdığımız Tayfur Sökmen Bulvarından battı çıktıya giriş yapılacak olan sanayi iniş rampası ile ilgili konu oy birliği ile meclisten geçmiştir. En kısa zamanda ihalesine çıkılacak olup, çalışmalar tamamlandıktan sonra İskenderun trafiği büyük ölçüde rahatlatılacaktır” dedi.

İskenderun’un sorunlarını yakinen takip ettiklerini ve sorunların çözümü için gece-gündüz çalıştıklarını da ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, alınan bu kararın hayırlı olmasını dileyerek, “İskenderun’a hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a değer. İskenderun halkı hizmetin en iyisini hak ediyor” şeklinde görüşlerini açıkladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here