Tosyalı Pazar Gezdi, Vatandaşı Dinledi

0
115

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, yerel seçimler öncesi mahalle gezilerini sürdürürken, kurumları ziyaret ederek, pazar esnafının talep ve beklentilerini de dinliyor.

İSTE Petrol Mühendisliği Fakültesindeki toplantıda, gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri tek-tek anlatan Tosyalı; “İskenderun’un menfaatleri her şeyin önünde geliyor, bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz. İSTE ile halkımızı bütünleştireceğiz” dedi.

İSTE ziyareti sonrasında Öksel Yemekçilik Sahibi Hüseyin Öksel ile de bir araya gelen Tosyalı, daha sonra sırasıyla İsmet İnönü, Gürsel, Kocatepe, Esentepe ve Süleymaniye mahallelerinde halkla buluştu.

Vatandaşların meşalelerle karşıladığı Tosyalı projelerini açıklarken; “Şehirlerin gelecekleri, oradaki yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Burada asıl olan insanımızı huzur ve mutluluk içinde yaşatabilmektir. İnsanların ihtiyaçlarını öngörebilmek, gönüllere derman olabilmek bizim en büyük amacımızdır. Gelecek nesillere emanet edebileceğimiz insan merkezli bir vizyonla ilçemiz yönetirken insanlarımıza ait değerleri her zaman koruyacağız. Hizmeti ön plana çıkararak, gönüller ve kalpler kazanmaya geliyoruz” dedi.

Tüm İskenderun’un Başkanı Olacağım

Fatih Tosyalı, Suçıkağı Mahallesinde ise vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Tosyalı, 1 Nisan’dan itibaren mahallenin sorunlarını çözeceklerini söyleyerek; “İskenderun’daki diğer mahalleler nasıl önemliyse Suçıkağı Mahallesi de aynı öneme sahip. Diğer mahallelere nasıl hizmet yapılıyorsa, Suçıkağı Mahallesi’ne de hizmet gelecek. Çarşı merkezinde yapılan hizmetlerden, mahallemiz de faydalanacak. Bizde bunların hepsini çözecek irade var. Nasip olur da 1 Nisan’da göreve gelirsek, kollarımızı sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Şimdi particiliği bir yere bırakalım. İskenderun için bir şeyler yapalım. 31 Mart’tan sonra partimin rozetini çıkarıp tüm İskenderun’un başkanı olacağım. Bunun için sizlerin desteğine talibim” diye konuştu.

Kahvaltıya, Belen Başkan Adayı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Salı Pazarında Vatandaşı Dinledi..

Başkan Adayı Tosyalı daha sonra Modern Evler Salı Pazarı’na geçerek, esnafın ve alışveriş yapan halkın talep ve beklentilerini dinledi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’in de katıldığı esnaf ziyaretinde, yorgunluk çayı içen heyet, gün içerisinde Ulu Cami Caddesi esnafıyla da buluştu. Başkan Adayları, CHP seçim ofisini de ziyaret ederek, partililere başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here