Tosyalı Kızılcahamam Kampında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Bir Araya Geldi

0
397

Ak Parti Genel Merkezi, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde geniş katılımlı bir kamp gerçekleştirirken, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da kampa katılarak Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Hafta sonu üç gün süren kampta, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan kampın açılış ve kapanış konuşmasını gerçekleştirirken gündemi değerlendirdi. Düzenlenen programda Erdoğan ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Erdoğan’a İskenderun halkının selamını ileterek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Tosyalı yaptığı açıklamada ise kampın son derece verimli geçtiğini belirterek; “Ak Partimiz tarafından Ankara’da 28’cisi düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına, ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte katılım gösterdik. Kampta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız İskenderun halkına selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanımız İskenderun’a önem veriyor. Kampta ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Çiğdem Karaaslan da birer sunum yaptı” dedi.

Kampın son derece verimli geçtiğini de belirten Tosyalı; “İlçe belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile birlikte bakanlarımıza ilimizin, kentimizin sorunlarını ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdik. Bakanlarımız bizlere destek sözü verdi. İnşallah bu temaslarımızın şehrimize, ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza katkı sağlayacağını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti’nin 28’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısına, Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, Büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katılım sağladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here