Tosyalı; “Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun Yıl Dönümü Kutlu Olsun”

0
76

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşunun 181’inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti; “Dünyadaki emsallerine göre kapasitesi, tecrübesi, sorumluluk sahasının genişliği ve elde ettiği başarılarıyla ilk sıralarda yer alan Jandarma Genel Komutanlığımızın 181. kuruluş yıl dönümünü idrak etmenin heyecan ve gururunu taşıyoruz. Türk Milleti’nin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında; gece-gündüz, sıcak-soğuk, yağmur-çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışan, suç ve suçlularla mücadelede dünya çapında örnek olan Jandarma Teşkilatımız, görevini fedakârca yerine getirmesiyle halkımızın güvenlik kuvvetlerimize olan güvenini artırmaktadır.

 Jandarma Teşkilatımız; eğitimli personeli, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirirken; asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle, halk ile devlet arasında önemli bir köprü olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 181’inci yılına şahitlik ettiğimiz Jandarma Genel Komutanlığımızın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor; şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here