Toplam Kalite Yönetimi Ödülleri Sahiplerini Buldu

0
316

İlçemizde eğitim öğretim veren okullarımız içine 2011/2012 eğitim öğretim yılı ekip ve kurum kategorisinde toplam kalite yönetimi ödülüne layık görülen okullarımıza ödülleri dün İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, okullarımızda ekip ve kurum kategorisinde toplam kalite yönetimi değerlendirmesi sonunda dereceye giren okulları açıkladı. Müdürlükte düzenlediği tören ile dereceye giren okulları plaket ile ödüllendiren Müdür Keleşoğlu; “Geçen yıl il değerlendirmesinde ilçemizde eğitim vermekte olan Bitişik İlköğretim Okulu, kurum kategorisinde il üçüncülüğü elde etmiştir. Bu başarılarının devamını bekliyoruz. Ekip ve kurum kategorisinde bu yıl il değerlendirmesinde okullarımızdan daha iyi dereceler getirmesini bekliyoruz” dedi.

Bu yıl ekip kategorisinde, 75. Yıl Gani Bahadırlı Anaokulu ile Selahattin Alanya İlköğretim okulu birinciliği paylaştı. Bitişik Ortaokulu ile Mithat Paşa İlkokulu da ikinciliği paylaştı. İkem Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Kurum kategorisinde de Karayılan Saraç İlkokulu birinci, Kocatepe Anaokulu ikinci, Bitişik İlkokulu da üçüncü oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here