Top Yeniden Bizde!

0
30

İskenderunspor Ankara Demirspor Maçına Sıkı Hazırlanıyor

Üç hafta önce averajla liderliği elinden bırakan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu Kastamonu temsilcisi karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından yeniden liderliği ele geçirdi. Lider kalmak adına top artık İskenderunspor’da!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri İskenderunspor, bu hafta sonu ise Cumartesi günü saat 14.00’te TCDD Ankara Demirspor tesislerinde Ankara Demirspor karşılaşacak. Turuncu-Mavililer zorlu Ankara deplasmanı öncesinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde Mehmet Kurt Tesislerinde Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde sürdürüyor.

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, Pazar günü oynanan GMG Kastamonuspor maçının değerlendirmesini yaparken, karşılaşmanın geneline baktıklarında, maçtan çok hakem performansının ön plana çıktığını kaydetti. Kötü bir yönetim sergilendiğine dikkat çeken Bolat; “Bariz bir metre içeri giren golümüz hakem tarafından verilmedi. Bu maçta galip gelmeseydik, haklarımız ciddi şekilde yenmiş olacaktı. Ancak oyunun genelinde biz iyi oynadık. İyi bir futboldan sonra galibiyet geldi, ilk defa bu sezon 4 gol attık. Mutluyuz” dedi.

Bu haftaki Ankara Demirspor maçının da çok önemli olduğuna değinen Başkan Bolat; “Ankara Demirspor çok dinamik bir takım. Kolay bir maç olmayacak, elimizden gelinin en iyisini yapacağız. Maça 3 puan için çıkacağız. Yeniden elde ettiğimiz liderliği bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Önce Ankara Demirspor, sonraki haftada Kocaelispor ile oynayacağımız maçlar çok-çok önemli. Kocaeli maçı, Türkiye’deki en önemli maçlardan birisi olacak. Kocaeli’nden en az bin kişilik taraftar da gelecek. Harika bir maç olacağına inancım sonsuz” diye konuştu.

Taraftar Ankara’ya da Gidiyor…

Öte yandan, ligin 13. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Ankara Demirspor ile oynanacak müsabaka için İskenderunspor taraftarına ücretsiz olarak otobüsler tahsis edildiği öğrenildi. Araçlar 4 Kasım Cuma günü saat 23.30’da Ontur Otel önünden kalkacak.

Ankara’ya gitmek isteyen taraftarlar, İskenderunspor Store’un (0.326) 614 19 67 nolu telefonuna veya Zeki Erdem’in (0.537) 482 43 33 nolu telefona isim yazdırabilecek. Deplasmana katılmak için isim yazdırmanın zorunlu olduğu da kaydedildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here