Tiftik Grup Arsuz Belediyesinden ‘Milli’ Gurur

0
31

TFF Plaj Futbolu Liginden İki Oyuncusunu Plaj Milli Takımına Gönderdi…

Bölgemizde plaj futbolu adına önemli çalışmalar yapan ve başarılar elde eden spor adamı Ayhan Dik, Arsuz Belediyesi takımının TFF Plaj Futbolu Ligi 2022 Süper Finallerinde gerçekleştirilen performans sonrasında iki oyuncunun milli takıma gittiğini duyurdu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nde basın açıklaması yapan spor adamı Ayhan Dik, gelişmeleri gazetecilerle paylaşarak; “Bu önemli başarı bölgemizin gururudur. Milli Takıma seçilen Kaleci Eşref Barış Mengiç ile oyuncu Kerem Palta’yı kutluyorum” dedi.

İGC Başkanı Diyap Atar ise bölgemizin sporcularının milli takımda olmasının önemli olduğuna değinerek milli çağrı alan sporcuları kutladı.

Milli takıma çağrılmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Kerem Palta da orada kalıcı olmak istediğini kaydetti.

Arsuz Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Yangın ise; “Bölgemizde plaj futbolunun gelişmesinde ciddi katkısı olan Ayhan Dik hocamıza çok şey borçluyuz. Bizlere yol gösteriyor” diye konuştu.

Başarılı Spor Adamı Ayhan Dik ise bunun bir ekip işi olduğunu bu başarılarda Fikret Kayalı, Engin Canımoğlu, Bülent Kalın gibi ismini saymakta zorlandığı birçok ismin olduğuna vurgu yaptı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here