TGB’liler Hep Bir Ağızdan Andımızı Okudular

0
214

tgc açıklama5Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İskenderun Şube Üyeleri, havuzlu çarşıda sözlü protestolu bir basın toplantısı düzenleyerek, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Demokratikleşme Paketi’nde ‘Okullarda Andımızın kaldırılması’ konusu ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Basın toplantısına hep bir ağızdan Andımızı okuyarak başlayan üyeler adına açıklama yapan TGB İskenderun Şube Başkanı Barış Özer; “Hazırlanan paketle terörist başı Öcalan’ın isteklerini yerine getirenler utanmadan sıkılmadan ‘Şehitlerimizin arzularını yerine getiriyoruz’ diyerek şehitlerimizin kanı üzerinden kirli oyunlarını devam ettiriyorlar.

Emperyalizmin işbirlikçisi hükümet Türk milletine savaş açarken emperyalizmin Suriye’ye müdahalesinde BOP eşbaşkanlığı görevi gereğince maşa olarak kullanılmayı, emperyalizmin çıkarları uğruna Suriye’ye girmeyi göze almış durumda. Bu amaçla meclisten tezkereyi geçirenlere buradan bu ülkenin yurtsever gençleri olarak izin vermeyeceğimizi duyuruyor, işbirlikçileri bir kez daha uyarıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here