“Terör Eylemlerinin Sonlandırılması İçin Önemli Adımlar Atılıyor”

0
69

ergin-hassa1Hassa Belediye Binasının Açılışına Katılan Bakan Ergin, Gündemdeki Konulara Değindi…

Geçtiğimiz hafta sonu kente gelen Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hassa ilçesinde yaptırılan belediye hizmet binasının açılış törenine katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Bakan Ergin, ülke gündemindeki konulara değerlendirdi. Son günlerde en çok konuşulan terör olayları ile ilgili atılan adımlara değinen Bakan Ergin, ülkede kardeşliği korumak gerektiğini ifade etti.

ergin-hassa2

Ülke insanlarını, kardeşçe huzur içerisinde, bir arada yaşatabilecek zarurete ihtiyaç olduğunu ifade eden Bakan Ergin; “Bu açıdan bu ülkede süregelen terör eylemlerinin sonlandırılması, akan kanların durdurulması, gözyaşlarının dindirilmesi, bu ülkenin, 75 milyonun kol kola kenetlenerek geleceğe doğru güvenle yürümesi için önemli adımlar atılıyor. Terör olaylarının bitirilmesi için hükümet olarak yoğun çaba sarf ediyoruz. Önemli çalışmalar yapılıyor ve kararlar alınıyor. Zor şartlarda bu mesafeyi kat eden Türkiye bir yandan terörle mücadele ederken, kaynaklarının önemli bir kısmını da terörle mücadeleye harcarken, son 10 yıldaki gelişmeleri kaydetti ve ülkemizde siyasi ve ekonomik istikrar sağlandı. Bir de terörle mücadele biterse terörün sonlanması ile birlikte teröre aktarılan bu kaynakların Hatay’a, Hassa’ya, Kırıkhan’a veya diğer şehirlere aktarıldığını düşünün, inanın gençlerimiz, işsizlerimiz rahata kavuşacaklardır. İnsanlar evlerine aş götürecekler” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş tarafından yaptırılan hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here