Tenis’te Yüzümüzü Güldürdüler!

1
497

Antakya Saray Kent Sentetik Çim Kortunda 1-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Hatay Süper-Master Çiftler Tenis Turnuvasında, Gökhan Başak ve Tamer Aytan ikilisi finalde rakiplerini 2-0 yenerek, birincilik kupasının sahibi oldular. Aynı şampiyonanın 12-14 yaş grubunda ise bayan yarışmacı olmadığından erkekler kategorisinde yarışan Bilgesu Bahçecioğlu’da 1ci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Feder Bahçecioğlu koordinatörlüğünde Cumhuriyet Anısına Hatay’ın en iyi 16 çiftlerin karşılaştığı Hatay Süper-Master Çiftler Tenis Turnuvası’nda finale kalan Gökhan Başak ve Tamer Aytan ikilisi finalde Halil Acemoğlu ve Volkan Ekmekçi çifti ile karşılaştı. Final maçını, rakiplerine set vermeden 6-4 ve 6-3’lük skorlarla 2-0 yenen Başak ve Aytan çifti Hatay Master Çiftler Şampiyonu oldular.

Başarılı tenisçilerimize bir işadamı tarafından birer raket ve tenis çantası da hediye edilirken, Gökhan Başak ve Tamer Aytan çifti, İskenderun’dan Antakya’ya giderek kupayı kazanmalarında destek olan tüm sevenlerine ve tenis severlere sonsuz teşekkürlerini sunarlarken, kazandıkları 1’cilik kupalarını da tüm İskenderunlulara armağan etiklerini belirttiler.

İskenderun’un bir diğer gururu, kentimizde yetişen ve ülkemizin en iyi raketçisi sıralamasına girebilecek yeteneğe sahip olan Bilgesu Bahçecioğlu’da şampiyonada büyük bir başarı elde etti. 12-14 yaş grubunda bayan rakip olmadığından erkekler kategorisinde yarışan minik raket Bahçecioğlu, tüm rakiplerini geride bırakarak 1’cilik kupasını almayı başardı.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here