Temsilcilerimiz Puan Çıkarmasını Bildi

0
97

Spor Toto 1. ve 3. Lig’deki temsilcilerimiz, çıktıkları maçlardan puan çıkarmasını bildi. 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, deplasmanda Afjet Afyonspor’u 2-1 yendi. 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor, seyircisi önünde 1461 Trabzon ile 0-0 berabere kalırken, Erzin Belediyespor ise deplasmanda Yomraspor ile 2-2 berabere kalarak kentine 1 puan ile döndü.

Spor Toto 1. Ligin 12. haftasında Hatayspor, deplasmanda Afjet Afyonspor’u 2-1 yendi. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikini yarısını Bordo-Beyazlı ekip oldukça hızlı başladı. 55. dakikada Gökhan’ın penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta top üst köşeden ağlara gitti: 0-1. 72. dakikada sahneye çıkan Sinan Kurumuş, ceza sahası dışı sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı bir kez daha ağlara gönderdi: 0-2.

Mücadelenin 80. dakikasında Oltan’ın ceza sahası içinde düşürülmesinden dolayı kazanılan penaltıyı Sinan kullandı. Sinan’ın vuruşunda top kaleci Akın’ın solundan filelere gitti: 1-2.

Payasspor: 0-1461 Trabzon: 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, Yusuf Aydın, Burak Gültek ile Kerem Candaş’ın yönettiği karşılaşmada kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon ile 0-0 berabere kaldı.

Erzin Belediyespor, Yomra Deplasmanından 1 Puanı Kaptı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, yeni Teknik Direktörü Ersin Aka ile çıktığı ilk karşılaşmada deplasmanda Yomraspor ile 2-2 berabere kalarak kentine 1 puan ile döndü. Yomra İlçe Stadında oynanan, Emre Bulut, Fatih Deveci ve Uğur Baştaş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada 90+5. dakikada Yomraspor’dan Bilal Çebi kırmızı kart gördü.

Yomraspor’un gollerini 43. Dakikada Ali Özgür, 57. dakikada Muammer Mahmut Emir atarken, Erzin Belediyespor’un golleri 63. dakikada Uğurcan İkikardeş, 90+5. dakikada penaltıdan Nureddin Ersoy’dan geldi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here