Tekebaşı-Meydan Köprüsünde Çalışmalara Başlandı

0
44

Geçtiğimiz aylarda İlkbaharla birlikte aşırı yağışların yol açtığı sel felaketinin neticesinde Tekebaşı Mahallesi’nde ciddi hasarlar oluşmuştu. Sel felaketi sonucunda da tıkanmalar yaşanmış, kimi yerler yerinden sökülmüş, birçok vatandaşın seraları, ekili alanları, ahırları ve evleri zarar görmüş ve ciddi bir mağduriyet yaşanmıştı.

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte Meydan ve Tekebaşı Mahallelerine giden yolda çöken köprüde Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Samandağ Belediyesinin koordineli çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz; “İlkbaharda Meydan-Tekebaşı istikametindeki köprü yoğun sel suları nedeniyle yıkılmış ve orada çok ciddi tıkanmalarla birlikte su baskınları oluşmuştu. HBB Başkanımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu yöndeki özellikle kış gelmeden yapılması yönündeki talebimiz karşılık buldu. Köprümüzün kazı çalışmalarına dün itibariyle başlandı.

HBB ile koordineli çalışmalarımız sonucunda en kısa zamanda tamamlanması için ekiplerimiz çalışıyorlar. Şimdiden Tüm Samandağ ve Özellikle civar mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here