TCG Gemi Komutanından Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

0
78

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının Deniz, sahil ve karasuları koruma ve güvenliğini sağlamada önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

MAVİ VATAN 2019 TAKTİK Tatbikatı kapsamında kentimizde bulunan TCG Gaziantep F-490 Gemi Komutanı Yarbay Serkan Atok, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil, güvenlik güçlerinin, havada, karada ve denizde ülkemizin güvenliği konusunda var gücüyle çalıştığını belirterek; “İskenderun, körfeze adını vermiş önemli bir sahil kentidir. İskenderun deniz ticareti, limanları ve Ortadoğu’ya yakınlığı ile stratejik bir öneme sahiptir. Bu anlamda sizlere önemli görevler düşüyor. Bizler her zaman vatanı, milleti, bayrağı için görev yapan güvenlik güçlerimizin yanındayız. Belediye olarak her zaman diyalog halinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

24 Saat Görev Başındayız

TCG Gaziantep F-490 Gemi Komutanı Yarbay Serkan Atok, ise İskenderun gibi güzel bir kentte bulunmaktan dolayı memnun olduklarını ifade ederek; “Bizlerin görevi deniz, sahil ve karasularımızı korumak, güvenliğini sağlamaktır” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, günün anısına komutanlara çeşitli hediyeler takdim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here