‘Tatlı Yesinler, Tatlı Oynasınlar!’

0
91

payas belediyespor8Payas Belediyespor’un Yöneticileri Moral Vermek Amacıyla Antrenmanda Futbolculara Baklava İkram Etti…

Geçen hafta deplasmanda gurubun güçlü ekipleri arasında yer alan ve puan cetvelinde 3. sırada bulunan Sancaktepe Belediyespor’u 2-1 yenerek rakibine büyük darbe vuran Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Payas Belediyespor, bu haftaki oynayacağı Çine Madranspor maçının çalışmalarını Teknik Direktör Can Güven nezaretinde sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Sarıseki Mahallesindeki Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezinde yapılan antrenmanda tüm futbolcuların bir hayli neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Geçen hafta deplasmanda alınan galibiyetin verdiği morali zihinlerde taze tutmayı amaçlayan Payas Belediyespor kulüp yönetimi ise antrenmanda futbolculara baklava ikram ettiler. Yöneticiler; “Tatlı yesinler ki tatlı oynasınlar” değerlendirmesinde bulunarak, baklavaları futbolculara dağıttılar.

Payas Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, geçen hafta deplasmanda alınan galibiyetle morallerinin üst düzeye çıktığına işaret ederek; “Bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Önümüzde zorlu karşılaşmalar var. Bu karşılaşmalarda da hedeflediğimiz en iyi sonuçları almayı arzuluyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapmaktayız. Tüm futbolcularımızda bunun bilinci içerisindeler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here