Taraftardan Yoğun Destek

0
105

körfez iskenderunspor6Taraftarlar Kendi Aralarında “En Güzel Logo Benim Logom” Yarışması Düzenledi

Körfez İskenderunspor’da çalışmalar devam ederken, taraftarlar da takıma yoğun destek vermeye hazırlanıyor. İskenderun’un muhtelif yerlerinde bir araya gelen taraftarlar, İskenderun Belediyesinin verdiği destekle kentin muhtelif yerlerini afişlerle donatmaya başladılar. Öte yandan takımın yeni logosu için yarışma düzenlendi.

Körfez İskenderunspor taraftarlar guruplarının amigoları Nihat Demircan ile Metin Bağış, Bandırma maçı öncesinde yaptıkları açıklamada; “Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zorlu bir hafta bizleri bekliyor. Hafta sonunda oynayacağımız Bandırmaspor maçında takımımızı geçen maçlara oranla daha fazla desteklememiz gerekir. Başka profesyonel takımımız yok! Karşılaşma öncesinde saat 13.00’te 5 Temmuz Stadı önünde buluşalım” diyerek destek çağrısında bulundular.

Ayrıca taraftarlar kendi aralarında ilginç bir de yarışma başlattılar. Bir süre öncesinde yapılan kongrenin ardından İDÇspor’un isminin Körfez İskenderunspor olmasının ardından taraftarlar kendi aralarında “En güzel logo benim logom” yarışmaları düzenledi. Körfez İskenderunspor’un logosunu gönderenlerden Hakan Bayrakçı’nın ilk tasarımını kamuoyuna sunuyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here