Su Faturaları Ödemelerini Yetkisiz Ödeme Noktalarına Yapmayın

0
36

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, Yetkisiz Su Tahsilâtı yapan ödeme noktaları konusunda abonelerini uyardı.

Polat, HATSU Genel Müdürlüğü ile anlaşması olmayan ödeme noktalarına fatura ödenmesi durumunda, HATSU kurum hesabına fatura bedellerinin intikal etmeyebileceği gibi, abonelerin borçlarından da düşmeyebileceğinin altını çizdi.

Yaşanan durumda abonelerin sorun yaşayacaklarını ve mağdur olabileceklerini beyan eden Polat; “Abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için HATSU su fatura ödemelerini Genel Müdürlüğümüzün Su Tahsilât Veznelerine veya anlaşmalı kurumlara yapmaları büyük önem taşımaktadır.

Abonelerimiz, su faturalarını www.hatsu.gov.tr adresindeki ‘Online Fatura Ödeme’ sekmesinden 7 gün 24 saat ödeyebilirler. Ayrıca vatandaşlarımızın il genelinde 18 ayrı noktada bulunan HATSU su tahsilât veznelerine su fatura bedellerini ödeyebilecekleri gibi, anlaşmalı olduğumuz 17 farklı bankaya otomatik ödeme talimatı vererek veya internet bankacılığı kanalı ile de faturalarını ödeyebilirler. Genel Müdürlüğümüzün Hatay’ da bulunan 4 farklı özel ödeme noktasıyla su tahsilâtı konusunda anlaşması bulunmakta olup, PTT Şubelerinden de tahsilat yapabilme olanağı sunmaya devam etmektedir” dedi.

Genel Müdür Polat, abonelerin su faturalarını kolaylıkla ödemeleri konusunda fatura ödeme ağlarını sürekli genişletmeye çalıştıklarını vurguladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here