‘Sizler Topluma Yön Veren Örnek Kuruluşlarsınız’

0
92

itso-kahraman1Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kahraman İTSO’yu Ziyaret Etti

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarından Hakan Kahraman İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundu. İskenderun’un başarılı göz doktorlarından olan ve CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Hakan Kahraman İTSO ziyaretinde yaptığı konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirtti.

Sivil toplum kuruluşlarının bulundukları bölge için çok önem arz ettiğinin altını çizen Kahraman; “Benim de siyasete girmemdeki amaç, bu bölge ve ovanın çocuğu olmam, dağın öteki yanı ile burada tanınıyor olmamdır. Parti olarak sivil toplum kuruluşlarımıza önem veriyoruz. Sizler topluma yön veren örnek kuruluşlarsınız. Ticaret Odaları bir bölgenin kalkınmışlık ve refah düzeyini gösteren, ülke ve bölge ekonomisine yön veren çok önemli kuruluşlardır. Bu bağlamda bizler de İTSO’yu ziyaret etmek istedik. Bizler, sivil toplum kuruluşlarımızın projelerine önem veren ve değerlendiren parti olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

itso-kahraman2

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun’un sorunlarının çözümü noktasında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Oda olarak şehrin gelişmesi noktasında el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Kahraman’ın ziyareti sırasında, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın yanı sıra İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçolu, Okan Belli ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here