SGK İskenderun İlçe Müdürü Bilgin Çam Emekliye Ayrıldı

0
617

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İskenderun Sigorta Müdürlüğü 38 yıllık emektarı ve müdürlüğünü yapan Bilgin Çam, emekliye ayrılması sebebiyle, İl Müdürü Hamit Bal, müdür yardımcıları ve mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Deniz Kebap Salonu’nda gerçekleştirilen veda töreninde emekliye ayrılan Bilgin Çam’ı İl Müdürü Hamit Bal, müdür yardımcıları, personeli yalnız bırakmadı.

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Çam’a verdiği emekler için teşekkür ederken, 18 yaşından beri bu kurumda çalıştığının altını çizen Bilgin Çam da; “Tam 38 yıldır, ilk girdiğim yılla bugüne kadar aynı heyecanla ve severek çalıştım. Herkese isteyerek hizmet ettim ve hala öyleyim ama her şeyin bir sonu var. İşimden dolayı her zaman ailemi dahi ikinci plana koymuşumdur, bir yerde artık son vermek lazım” dedi.

Çalışma hayatı boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür eden Bilgin Çam; “Sosyal Güvenlik Kurumu İskenderun sigorta müdürlüğünde bugüne kadar yapmış olduğum çalışma hayatında başta çok değerli il müdürüm ve çalışma arkadaşlarıma, gazeteciler cemiyeti başkanlığına, sanayi ve ticaret odası başkanlığına, muhasebeciler odası başkanlığına, esnaf ve sanatkarlar odası başkanlığına, desteğini benden esirgemeyen aileme ve tüm dostlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Veda töreninde İl Müdürü Hamit Bal, 38 yıllık kuruma hizmeti sonrası emekliye ayrılan Bilgin Çam’a günün anısına plaket ve hediye takdim etti ve daha sonra birlikte SGK armalı pastayı kestiler.

Fırat’tan Çam’a Plaket

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasını ziyaret eden Bilgin Çam, Oda Başkanı Uğur Fırat ve Yönetimi tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

Yaptığı hizmetlerden ötürü Çam’a teşekkür eden Oda Başkanı Uğur Fırat; “Sosyal Sigortalar Kurumundan emekli olan Bilgin Çam görev süresi boyunca ne zaman kapısını çalsak esnafın her türlü sorunlarını gidermeye çalışmıştır. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunar sivil hayatında başarılar dileriz” diye konuştu ve Çam’a plaket takdim etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here