Sevilen Sanatçı Koray Avcı, İskenderunluları Coşturdu

0
74

5 Temmuz İskenderun Turizm, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, ünlü sanatçı Koray Avcı Anıt Alanı’nda sahne aldı. Anıt Alanını hınca hınç dolduran binlerce İskenderunlu sanatçının şarkılarını hep birlikte söyledi.

On binlerce kişinin katıldığı açık hava konserine Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Polat Kara, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı katılım sağladı.

Konser öncesi konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Kurtuluş Bayramımızın 84. yıldönümünde, Yurtta Barış Dünyada Barış şiarıyla bütün dünyaya seslenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, Albay Şükrü Kanadlı’yı, kahraman ordumuzu ve Hatay davasında canlarını feda eden şehitlerimizi şükranla, sevgiyle ve saygıyla anıyorum.

5 Temmuz İskenderun Kurtuluş Bayramımız Kutlu Olsun. İskenderun halkına hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerimiz devam edecek. Her zaman halkımızın ve gençlerimizin yanındayız. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde İskenderun halkına en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacaklarını ifade ederek; “Ortaya koyduğu o vizyonla Hatay Devlet Meclisinin kıymetli idarecileri, bizim de evlatları olmaktan iftihar ettiğimiz o kutlu kadro, Hatay’ın Anavatana dahil olmasını temenni etti. Hepsini rahmetle, minnetle şükranla yad ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan sevilen sanatçı Koray Avcı, gecenin ilerleyen saatlerine kadar birbirinden güzel şarkılarını gençlerle birlikte söyledi.

Konser sonrası ünlü sanatçı Koray Avcı’ya çiçek takdiminde bulunan Başkan Tosyalı, unutulmaz gece için sanatçıya teşekkürlerini iletti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here