Selin Sümbültepe’nin İkinci Albümü Dinleyiciyle Buluştu!

0
71

İskenderunlu ses sanatçısı Selin Sümbültepe’nin ikinci albümü “Ben Estim Sen Esme” tüm dijital platformlarda yayında.

Selin Sümbültepe 2017 tarihli ilk albümü “Cızgan”ın ve 2019 yılından beri yayınladığı teklilerin ardından, ikinci albümü “Ben Estim Sen Esme” ile bir kez daha dinleyicisiyle buluştu. Sümbültepe’nin hikaye anlatıcısı olarak karşımıza çıktığı albümde sadelik ön planda.

‘Ben Estim Sen Esme’ Hakkında

Cızgan (2017) ve 2019-2020 senesine kadar yayınladığı teklilerin ardından, ikinci albümü “Ben Estim Sen Esme” ile Selin Sümbültepe bir kez daha dinleyicisiyle buluştu. Albüme adını veren ‘‘Ben Estim Sen Esme’’ dahil olmak üzere dört şarkının prodüktörlüğünü Bora Çifterler üstlenirken, akustik çalışmalarda ise Eylül Biçer imzası var. Yeni şarkıların yanı sıra ilk albümün ardından yayınlanan teklilerin yer aldığı “Ben Estim Sen Esme”de 90lar’dan bir yeniden yorum şarkı da bulunuyor.

İkinci albümünü çoğunluğu elektronik ve akustik tınılardan oluşan, vokalin daha yalın olduğu, hikaye anlatıcılığı ve söz yazarlığının şimdiki zaman ile nostalji arasında köprü kurduğu bir müzikal gezinti olarak tanımlanabilir. “Ben Estim Sen Esme” albümü aşk, umut ve cesaretle harmanlı, romantik bir öykü. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here