Selin Sayek Böke Genel Sekreter

0
83

CHP’de Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Belli Oldu! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 kişilik ‘A takımı’nda, Genel Sekreterliğe Arsuzlu hemşerimiz Selin Böke getirilirken, Parti sözcülüğünde Faik Öztrak ismi değişmedi.

CHP’nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeleri belli oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 kişilik ‘A takımını’ belirledi. Genel Sekreter Selin Sayek Böke oldu.

CHP’de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter ise Selin Sayek Böke oldu.

CHP’nin yeni ‘A takımı’: Böke Selin Sayek (Genel Sekreter), Açıkel Fethi (Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu), Adıgüzel Onursal (Bilgi ve İletişim Teknolojileri), Ağbaba Veli (İşçi Sendikaları, Esnaf-Sanatkâr ve Sivil Toplum Kuruluşları), Akın Ahmet (Enerji, Alt Yapı Projeleri), Erkek Muharrem (Hukuk ve Seçim İşleri), Gökçen Gökçe (Gençlik Politikaları), İlgezdi Gamze Akkuş (Tanıtım ve Halkla İlişkiler), Karabıyık Lale (Eğitim Politikaları), Karaca Gülizar Biçer (İnsan Hakları), Kuşoğlu Bülent (İdari Ve Mali İşler), Öztrak Faik (Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütleri-Parti Sözcüsü), Öztunç Ali (Doğa Hakları-Çevre), Salıcı Oğuz Kaan (Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenme), Taşkın Yüksel (Sosyal Politikalar), Torun Seyit (Yerel Yönetimler) (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here