Şehit Bayraktar Adına Temsili Bir Defin İşlemi Gerçekleştirildi

0
99

1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nda şahadete eren ve naşına halen ulaşılamayan Şehit Er Hasan Bayraktar için Askeri Tören eşliğinde cenaze töreni düzenlendi.

1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nda şahadete irtihal eden ve naşına halen ulaşılamayan Şehit Er Hasan Bayraktar için düzenlenen cenaze törenine Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile komutanlar katıldı.

29 Temmuz 2022 saat 11.00’da İskenderun Şehitliğinde tertip edilen cenaze töreninde; 1974’te Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin, Türkleri Rumların baskı ve zulmünden kurtarmak, Ada’da barışı tesis etmek amacıyla düzenlediği Kıbrıs Barış Harekâtı sürecinde şahadete irtihal eden ve yapılan tüm arama-tarama faaliyetlerine rağmen naşına ulaşılamayan Şehit Er Hasan Bayraktar adına temsili bir defin işlemi gerçekleştirildi.

Askeri tören eşliğinde gerçekleştirilen defin töreninin akabinde Kaymakam Dr. Polat Kara ve beraberindeki protokol heyeti, aziz şehidimiz Hasan Bayraktar’ın mübarek kabristanına karanfil bırakmasının ardından muhterem ailesine de bayrak takdim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here