Şehidimiz, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
203

Van’ın Çatak ilçesi kırsalında teröristlerin hain saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sezer Uçar’ın cenazesi, Van’daki resmi törenin ardından gönderildiği memleketi Reyhanlı’da toprağa verildi.

3 teröristin etkisiz hale getirildiği ‘Yıldırım-10 Norduz Operasyonu’nda şehit olan 3 askerimizden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Sezer Uçar (29), memleketi Reyhanlı’da son yolculuğuna uğurlandı.

Törende şehit Sezer Uçar’ın eşi Nuray, annesi Emine ve babası Hasan Uçar, yakınlarının ve askerlerin desteğiyle güçlükle ayakta durabildi. Şehit Uçar’ın 1,5 yaşındaki kızı Elmas, kadın astsubayların kucağında babasını son yolculuğuna uğurladı. Yakınları, şehit Uçar’ın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı dökerken, baba Hasan Uçar da ‘Vatan Sağolsun’ diye haykırdı.

İl Müftü Ömer Faruk Bilgili’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidimizin cenazesi, Reyhanlı Şehitliği’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehidimizin cenaze törenine, Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, CHP Hatay Milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Serkan Topal, şehidimizin ailesi, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here