Saygılı; “Bizim Kaybetmeye Tahammülümüz Yok!”

0
54

CHP’nin Belde Teşkilat Başkanları ve Yöneticileri Bir Araya Gelerek Yerel Bazda İktidar Olmak İstediklerini Söylediler… Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen’e de Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Adaylık Çağrısında Bulundular!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele Belde teşkilat yöneticiler; bu bölgeden İl Genel Meclisi seçilen, ilçe yönetim kurulu üyesi seçilen yöneticiler ve muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Geniş katılımlı toplantıda bir konuşma yapan CHP Sarıseki Belde Başkanı İhsan Saygılı, bunun ilk toplantıları olduğunu bundan sonra da bu tür toplantıları daha da genişleterek yapmaya devam edeceklerini duyurdu.

Bölgede CHP oylarını artırabilmek için saflarını sıklaştıracaklarını, partilerine oy veren ya da vermeyen ayrımı yapmadan herkesle bir araya geleceklerini vurgulayan Saygılı; “Önümüzdeki yerel seçimde hem İskenderun Belediye Başkanlığı seçimini, hem de Büyükşehir belediye başkanlığı seçimini kazanmak istiyoruz. Bu seçimleri kazanabilmek için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Aslında bizler Büyükşehir Yasası çıktığından bu yana oyumuzun az olduğu Erzin, Dörtyol ve İskenderun’a kadar olan bölgelerde ve yine Kırıkhan, Hassa gibi oyumuzun az olduğu bölgelerde çalışmalar ve araştırmalar yapmaktayız. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak, Büyükşehir Belediyesini almak ve yerel bazda iktidar olmak istiyoruz.

Ancak; bu seçimleri kazanabilmemiz için bizlere liderlik yapabilecek, tecrübeli, vizyon sahibi, donanımlı, teşkilatımızın üyesine kadar hepsini harekete geçirebilecek, hem partimizin tabanına ters düşmeyecek, onların oyunu alabilecek, hem de merkez sağdan oy getirebilecek bir adaya ihtiyaç olduğunu görmekteyiz. Genel seçimlerde Ak Parti’nin oyu, bizim oyumuzdan daha fazladır. Bunu kapatabilmek için genel seçimlerde Ak Parti’ye oy vermiş merkez sağ seçmeninden de oy almamız gerekmektedir” diye konuştu.

Eski Bakan Dönen’e Başkanlık Çağrısı!

Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen’in adının bölgemizde büyük heyecan yarattığını da kaydeden Saygılı, Dönen’e seslenerek görevden kaçma lüksü olmadığına işaret etti. Seçimi kazanabilecek bir adayla yarışa girmenin gerektiğine değinen Saygılı; “Sizin Hatay’a ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne borcunuz var ve işte bu borcu ödemenin tam zamanı. Bu görevden kaçma lüksünüz yoktur! Biz Hatay’da yerel iktidar olmak istiyoruz! Bizi kişisel sorunlar, kişisel kaygılar ilgilendirmiyor. Bu, Cumhuriyet Halk Partililerin hissiyatıdır ve bunu herkesin çok iyi anlaması gerekir. Başka adaylarda elbette ki çıkabilir. Onlara da saygı duyuyoruz ama bizim kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Biz seçimi kazanabilecek bir adayla bu seçimlere girmek istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here