Savaş; “Hatay’ı Akdeniz’de İlk 5 Şehir Arasına Geçireceğiz”

0
67

lütfü savaş32Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Savaş’ın bu anlamda yeni durağı Altınözü ilçesi oldu.

Altınözü köylerinde bir dizi temaslarda bulunan Başkan Savaş, hemşerilerinin yoğun sevgi ve ilgisi karşılandı. Başkan Savaş sırasıyla Altınözü’ne bağlı Oymaklı, Babatorun, Yolağzı, Kansu, Mayadalı, Boynu Yoğun, Kamberli ve Kozkalesi köylerini ziyaret etti. Başkan Savaş’a köy gezilerinde CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP ilçe teşkilatı üyeleri, partililer, muhtarlar eşlik etti.

Gittiği tüm köylerde büyük bir coşku ile karşılanan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, Hatay’ın bütünlüğü için hizmet edeceklerini ve Hatay’ın her noktasında hizmeti hissettireceklerini ifade ederek; “Tüm Hatay halkının belediye başkanı olacağım ve Hatay’ın hizmet çıtasını yükselteceğiz. Hatay’ı Akdeniz’de ilk 5 il arasına geçireceğiz. Büyükşehir için iki yıldır hazırlandık ve çalışmalarımızı tamamladık. Antakya’da 5 yıldır belediye başkanı olarak görev yaparak tecrübe kazandık ve hizmet ürettik. Alt yapı, üst yapı çalışmalarımız ile sportif ve kültürel etkinliklerimiz ile Antakya’yı mega köy görüntüsünden kurtarıp, mega şehir haline getirdik. Şimdi bu tecrübelerimizle Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım. Memlekete faydalı olacak kişi bu göreve gelsin” dedi.

Şehri Geleceğe Taşıyacağız!

Hatay’ın birbirine kenetlenmesi için çaba harcayacaklarını dile getiren Başkan Savaş; “Hatay’ı tüm dinamikleri ile güçlendireceğiz. Şehri geleceğe taşımak için hazırız. Tüm şehre hizmet etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Gittiği tüm köylerde köy muhtarları ve köy sakinleri ile sohbet eden Başkan Savaş, Büyükşehri anlatarak Büyükşehir Belediyesi hakkında bilgiler verdi. Başkan Savaş, Özel idarenin kapanacağını da hatırlatarak; “Özel İdarenin yaptığı tüm işleri artık Büyükşehir Belediyesi yapacak. Cenaze, itfaiye, kanal, yol vb. gibi işlerini Büyükşehir Belediyesi çözüme kavuşturacak. Oluşturacağımız bölge müdürlüklerimiz ile işleriniz yakından takip edilecek” dedi.

Önce huzur ve sonra hizmet için aday olduğunu dile getiren Başkan Savaş, toplumsal barışı, huzuru ve bütünlüğü sağlamak için çalıştıklarını ve bunu başardıklarını söyledi. Projelerini sırasıyla açıklayacaklarını belirten Başkan Savaş, ilk etapta her köye çok amaçlı bir salon yapma sözü verdi ve “Düğün, sünnet, asker uğurlaması vb gibi tüm özel günlerinizi bu salonda gerçekleştireceksiniz” şeklinde konuştu. Haber: Hüseyin ZORKUN

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here