Savaş; “Geciktirmelerine Rağmen Mazbatayı Alacağız”

1
85

büyükşehir seçimi1Oylar Yeniden Sayıldı Fark Daha da Arttı!

Yapılan seçimler sonucu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Lütfü Savaş, Ak Parti’nin yaptığı itirazların reddedildiğini belirterek, itirazlar sonucu bazı yerlerde sayımların tekrarlandığını ve bu sayımlar sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin oylarının 800 kişi arttığını söyledi.

Büyükşehir zaferinin bazıları tarafından hazmedilemediğine dikkat çeken Savaş; “AKP, sonuçlara itiraz ettiği yerlerde 800 kişi fark yedi. Toplam fark 4 Bin kişiyi geçti. İlçe seçim kurullarında olumsuz sonuçlanan başvurularını İl Seçim kurullarına götürdüler. Bunlar sadece bazılarının sonunu geciktiren hamleler. Zaferimizi hazmedemeyenlerin beyhude hamleleri! Halk bize mazbatayı verdi, gerçek mazbatayı da geciktirmelerine rağmen en yakın zamanda alacağız” dedi.

büyükşehir seçimi2

Seçim tutanaklarının da kamuoyu ile paylaşılması gerektiğine dikkat çekerek basın mensuplarına gönderen Başkan Savaş, bu tutanakları yayınlayarak, kamuoyundaki söylentilere bir nokta koyduklarını ifade etti. Halkın birleştirici bir başkandan yana tercih kullandığına dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Bu zaferden dolayı bize oy veren vermeyen herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

1 YORUM

  1. İşte bu başkan! Hayırlara vesile olmasını dilerim, sizi çekemeyen ve kaldıramayan çatlıyor… Yolun açık olsun büyük başkan..

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here