“Sandıkları Ak Parti’nin Ampulüyle Aydınlatalım”

0
49

başbakan hatay'da1Başbakan Erdoğan, Hatay’dan Tüm Ülke Seçmenlerine Seslendi…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında ilimize gelerek, Hatay halkı ile bir araya geldi.

Partisinin düzenlediği mitinge katılan Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında, muhalefete göndermelerde bulundu. Dinleme iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, mahkeme kararı dahi olsa başbakanın, bakanların dinlenemeyeceğini vurgulayarak; “Bunlar haşhaşi, bunlar montajcı. Bunlar çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok” dedi.

başbakan hatay'da2

Tüm mitinglerinde söylediği ‘Eğer Ak Parti bu seçimden birinci olarak çıkmazsa genel başkanlığı bırakacağım, partime hizmetkâr olarak çalışacağım’ sözünü burada da yineleyen Başbakan Erdoğan; “Peki sen var mısın çekilmeye Kılıçdaroğlu? Çekil ki partin senden kurtulsun! Ya Bahçeli, 15 yıldır genel başkansın. Çekilmeye var mısın? Bak Batı’da dürüst siyasetçi seçimi kaybederse durmuyor partinin başında. Ama bunlarda böyle bir şey yok. Sandıkları Ak Parti’nin ampulüyle aydınlatalım” diye konuştu.

Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyenlerin olduğunu savunan Başbakan Erdoğan; “Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyenler içerden ve dışarıdan ahlaksızca saldırılar başlattılar. Bu saldırıların ilkini Reyhanlı’da yaptılar. Türkiye’yi karıştırmak isteyenlere şimdi de Pensilvanya katıldı. Karanlığa o kadar alışmışsınız ki yıldızlar bile sizi korkutuyor. Hatay için, 81 il için çalışacağız. Yoksullar için varız, mağdurlar için varız” dedi.

başbakan hatay'da3

Hatay’daki Kirli Oyunu Bozun

Konuşmasında MHP ve CHP’ye de ağır eleştirilerde bulunan Başbakan Erdoğan; “MHP demek baskı demektir, zulüm demektir. CHP demek başörtüsü yasağı demektir, Kuran’ın öğretilmesine engel çıkarmak demektir. CHP demek çöp, din istismarı, karmaşa ve kaos demektir. Bunların Hatay’da teşkilatları yok mu? Bir tane aday yapacak adam bulamadılar mı? Bizim memnun kalmayıp aday yapmadığımızı aday yapıyorlar. Hatay’da düzenlenen eylemlerde polis aracına itfaiye su vermiyor. Sen kimsin ya? Sen neyin belediye başkanısın? Polise su vermiyorsun. Sen CHP’nin adayı olabilirsin ama devletin belediye başkanısın. Hatay’da bu kirli oyunu bozun” diye konuştu.

başbakan hatay'da4

Kılçdaroğlu Yerine Bahçeli Dedi…

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken bir gaf yaptı. Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde sağlık hizmeti almanın zorluklarından söz eden Başbakan Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken; “Ben belediyeciyim. Ben oradan geldim. Bahçeli nereden geldi? Bahçeli, SSK’nın genel müdürlüğünü yaptı. Hastanelerimizde çektiğimiz çileyi biliyorsunuz değil mi? İlacımızı alamıyorduk. Kardeşlerim şimdi istediğin hastaneye gidebiliyor musun? İstediğin hastaneden ilacını da alıyorsun” şeklinde konuştu. Başbakan Erdoğan’ın SSK Genel Müdürlüğü yapan Kılıçdaroğlu yerine Bahçeli’nin ismini söylemesi, miting alanında da şaşkınlık yarattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here