Şampiyonlardan Özçelik-İş’e Anlamlı Ziyaret…

0
18

“Üyelerimizin Çocuklarına Gerekli Desteği Vermeye Devam Edeceğiz”

Sosyal sendikacılık anlayışıyla üyelerinin çocuklarına başta burs olmak üzere birçok alanda destek olan Özçelik-İş Sendikası’nın İskenderun Şubesine sendika üyesi bir emekçinin çocuklarından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, 7. Uluslararası Türkiye Açık Kick-Boks Dünya Şampiyonasında büyük başarılar elde eden sendika üyesinin çocuklarını şube binasında misafir etti.

MMK fabrikası çalışanı Erkan Çoban’ın Kick-Boks şampiyonasında birinci olan ve aynı zamanda yılın sporcusu da seçilen Sıla Çoban, aynı şampiyonada ikinci olan Ezgi Çoban ve üçüncü olan Ayşen Çoban, Şube Başkanı Mehmet Güngör’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek aldıkları madalyaları ve kupayı kendisine takdim ettiler ve sendikanın vermiş olduğu destek için teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Güngör; “Hem ülkemizin bayrağını uluslararası platformda dalgalandırmış olmalarından hem de bu başarıyı bir emekçinin evlatları olarak elde etmiş olmalarından dolayı büyük bir sevinç ve gurur içerisindeyiz. Üyemiz Erkan Çoban’ın üçüz kızlarının Dünya Kız Çocukları gününde getirmiş olduğu bu hediyeleri Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin adına alıyorum. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin çocuklarına sendikamızın imkanları dahilinde gerekli desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı ve başarıların devamını diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here