Şamil Koçak Tayland’dan Başarıyla Döndü

0
734

Tayland Muay Thai Federasyonu tarafından 18-25 Ocak tarihlerinde Tayland’da düzenlenen Kral Kupası turnuvasında Muay Thai Sporcusu hemşerimiz Şamil Koçak ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti. İçinde Şamil Koçak’ın da yer aldığı Türkiye’den 7 Muay Thai sporcusu turnuvada 7 kişiden oluşan Dünya Karmasına karşı mücadele verdi.

Statü gereği yapılan 7 müsabakanın 4’ünü kazanan Türkiye takım halinde Kral Kupası’nın sahibi oldu. İlimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Şamil Koçak müsabakalar esnasında sırtında Antakya Belediyesi yazısını taşıyarak hem ilgi uyandırdı, hem de Antakya’nın yurt dışında tanıtılmasına katkı sağladı. Turnuvada temsilcimiz Şamil Koçak iki müsabaka da boy gösterirken ilk maçında Tayland’lı rakibini, ikinci maçında Avusturya’lı rakibini yenmeyi başardı.

İlimizi ve ülkemizi gururla temsil ettiğini dile getiren Koçak, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Koçak, elde ettiği başarıdaki katkı ve desteklerinden ötürü Savaş’a, özel antrenörü Erkan Vural’a ve Milli Takım antrenörü Mehmet Yanık’a teşekkür etti. Başkan Savaş’ta, yapılan ziyaretten ve elde edilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Şamil Koçak’ı tebrik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here