Samandağ Belediyesi 1000 Çocuğa Yüzme Öğretti

0
138

Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları devam ediyor. Yaylıca Mahallesi’nde bulunan Doğa Tesisleri’nde devam eden yüzme kursuna katılan öğrenciler ile beraber Samandağ Belediyesi tarafından yüzme kursu gören kişi sayısı 1000’e ulaşmış oldu.

Bu anlamda açıklama yapan Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız; “Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde başlattığımız yüzme kursları, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Yaylıca Mahallesi’nde bulunan Doğa Tesislerinde İkinci etabını gerçekleştirdiğimiz yüzme kursları ile birlikte 1000 çocuğumuza yüzme öğretmiş olacağız. Çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri, fiziksel ve zihinsel gelişimleri için sporun öneminin farkındayız. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, sağlıklı ve güzel bir yaşam sürmeleri için ücretsiz yüzme kurslarımız ile birlikte diğer alanlarda verdiğimiz eğitimleri sürdürüyoruz.

Bir ay boyunca Pazartesi ve Çarşamba günleri gerçekleşecek kursa, çocuklarımızı evlerinden alarak havuzlara güvenli bir şekilde bırakıyoruz. Çocuklar havuzlarda uzman eğitmenler tarafından eğitim görüyorlar. Bu eğitimlerin sonunda 1000 e yakın gencimize yüzmeyi öğretmiş olacağız. Bu sayede hem denizde boğulmaların önüne geçeceğiz, hem de sağlıklı bir yaşam için ömür boyu spor yapabilecekleri bir yetenek kazandırmış oluyoruz. Bu anlamda Samandağ Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here