Sakarya Spor Tesisleri Amatör Kulüplere Hizmet Verecek

0
90

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ile birlikte Sakarya Spor Tesisleri içerisinde yer alan futbol sahasında incelemelerde bulundu. Sahanın bakımı yapılarak yenileceğinin altını çizen Belediye Başkanı Tosyalı, her zaman için sporun ve sporcunun yanında olacaklarını da vurguladı.

İskenderun 5 Temmuz Stadının yenileme çalışmalarının ardından şimdi de Sakarya Spor Tesisleri içerisinde yer alan futbol sahasında çalışmalara başlanıyor. Sahada ve buradaki tesislerde inceleme yapan Başkan Fatih Tosyalı; “Yapılacak olan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının ardından çim sahamız amatör spor kulüplerimizin kullanımına açılacak. Belediye olarak spora, sporcuya ve amatör kulüplerimize imkânlar ölçüsünde desteğimiz devam edecek. Amatör kulüplerimizin temsilcileri ile görüşmelerimizde maçlarını ve idmanlarını yapacak bir saha talebinde bulunmuşlardı. Şimdi burayı onlara hazırlıyoruz” dedi.

Amatör Kulüplerimizi Yaşatacağız

Her çocuğun ve gencin mutlaka sporun bir dalı ile uğraşması gerektiğine de işaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Amatör ruhla yapılan, gönülden yapılan sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Amatör spor için neler yapabileceğimize, spora uygun alanlar olup olmadığına ve nerede daha sağlıklı ve verimli spor alanları oluşturabiliriz diye incelemelerimiz devam edecek. Amatör spor kulüplerimizin  yaşatılması için gereken desteği vereceğiz. İmkânlarımız çerçevesinde destek olacağız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here